Шніцель “Троєкурово” виготовлено з натурального рубленого курячого філе, приправленого зеленню та спеціями. Перед подачею на стіл напівфабрикат необхідно обсмажити на сковороді з двох боків протягом 5 хвилин. Рекомендовано поєднувати з овочевими та злаковими гарнірами. Енергетична цінність: 210,0 ккал/880,0 кДж.
Як приготувати курячий шніцель Троєкурово На зворотному боці пакування виробник пропонує готувати шніцель двома способами: запекти в духовці за температури 200 градусів, або обсмажити на пательні з усіх боків із додаванням олії, до появи рум’яної скоринки.
Викласти шніцелі на пательню, смажити 3 хвилини, трохи підняти і подивитися на колір скоринки. Якщо скоринка достатньо зарум’янилася, перевернути шніцелі і смажити з іншого боку пару-трійку хвилин. Викласти на серветку, щоб прибрати надлишки олії. Усього приготування займе 5-6 хвилин, не більше.
Кожне філе обваляти в борошні, потім занурити в яйце, потім відразу в хлібну крихту, гарненько притискаючи його до крихти, щоб до нього приклеїлося якомога більше крихти. Готові шніцелі смажити на сковорідці в рослинній олії. 2-3 хвилини з кожного боку. Але краще смажити у фритюрі.