Актуальні поради Українцям Як правильно їсти Рататуй

Як правильно їсти Рататуй

Рататуй – дуже смачна, красива, оригінальна, корисна і проста страва французької кухні. Він підійде для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту. Також його можна подавати і як гарнір до м'яса, риби, або на святковий стіл.30 квіт. 2020 р.

Рататуй подають до столу гарячим або холодним, як гарнір до м'яса або риби або як самостійну страву.

Накрийте форму пергаментом або фольгою і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Овочі повинні залишитися трохи твердими. Розкладіть рататуй по тарілках разом з соусом.

Від “рататуй” — “ratatouille” — походить діалектне слово “rata”. Воно означає не дуже якісну суміш продуктів. Французькі солдати у 19 столітті словом “рата” називали м'ясо з овочами або просто розігріті залишки їжі. Страви із баклажанів, кабачків, перців, споріднені з рататуєм, готують у всьому Середземномор'ї.

Часник очистити і дрібно порубати. З'єднати петрушку, перець, часник і перемішати. Рататуй посолити, посипати рубаною зеленню з часником і перцем, і скропити олією. Накрити форму пергаментним папером і запікати 1 годину в нагрітій до 180°C духовці.

Фільм задумав ще у 2000 році Ян Пінкава, який придумав сюжет і головних героїв.





Рецепт приготування. 1. Поділіть помідори на дві половини. Одну частину бланшируйте та зніміть з них шкірку, а іншу …

Related Post

Як називають мешканців міста Лобня?Як називають мешканців міста Лобня?

Лобнянці. Давно підсів на дурість?) Ace, просто згадав одного журналіста.)))22 Jan 2019 Лобня – багатозначне слово: Лобня – Місто в Московській області Росії; Лобня – Вузлова залізнична станція Савеловського напрямку

Як відкрити підшкірний прищЯк відкрити підшкірний прищ

Закриті комедони – це підшкірні незапальні прищики, які з'являються внаслідок скупчення шкірного сала та епідермісу. Давити такі прищики не варто, бо можна лише травмувати шкіру. Для боротьби з ними підійдуть