Відбивати м’ясо буде набагато легше і чистіше, якщо помістити шматочок у щільний пакет, наприклад, для заморозки, а потім гарненько відбити його спеціальним молоточком з опуклими зубцями. Поліетилен допоможе згодом легше зняти шматок м’яса, не пошкоджуючи його, до того ж обробна дошка не просочиться м’ясним соком.Sep 10, 2019
Щоб відбити м’ясо, необов’язково мати на кухні спеціальний молоток. Для цих цілей підійде будь-який щільний, твердий і міцний предмет. Краще використовувати кухонне начиння з металу або дерева, наприклад, качалку, важкий і товстий ніж, товкач для картоплі і навіть можна використовувати руки.
Як відбивати м’ясо / Фото: unsplash Маленька хитрість: можна перед приготуванням покласти м’ясо буквально на кілька хвилин у морозилку, щоб воно ледве прихопилося морозом – так його буде краще різати, і воно менше бризкатиме соком.
За відсутності молотка для відбивання скористайтеся ножем. Для цього покладіть філе на кухонну дошку і відбийте тильним боком ножа. Намагайтеся наносити удари під різними кутами. Для відбивання підійде великий і важкий кухонний ніж.