Актуальні поради Українцям Як довго пасерувати борошно?

Як довго пасерувати борошно?

Борошно просіяти на сковороду через сито. Смажити борошно протягом 2-3 хвилинпостійно помішуючи, до світло-золотистого кольору. Така борошно підійде для підливу або супу-пюре. Якщо борошно смажити 5 хвилин, то колір зміниться на трохи коричневий.

Для червоного пасерування необхідна борошно не нижче першого сорту, яку необхідно обсмажувати на сковороді або духовці шаром не більше 5 см, помішуючи дерев'яною лопаткою, при температурі 160 градусів. Коли борошно добре розсипається, набуваючи золотисто-коричневого кольору і горіхового аромату, вона готова.

Правила пасерування: Нарізані овочі закладайте в неглибокий прогрітий посуд Шар цибулі або моркви не повинен бути більше 5 см.

Related Post

Яка мінімальна залишкова висота малюнка протектора шин?Яка мінімальна залишкова висота малюнка протектора шин?

Згідно з сучасними правилами дорожнього руху, залишкова висота малюнка протектора має бути ніяк не меншою за 1,6 мм для автомобілів масою до 3,5 тонн .30 Aug 2016 Зимові шини повинні