Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.
3 дні М'ясо, як правило, зберігається у середньому 3 дні. Термін зберігання запіканок, тушкованого в соусі м'яса та випічки залежить від інгредієнтів. Страви в томатному соусі можуть прожити 3 дні в холодильнику, яєчні вершкові або сметанні заправки не більше 2 днів.
Скільки зберігається яловичина у холодильнику
Вид обробки яловичини | Час зберігання у холодильнику |
---|---|
Охолоджена | Не більше 5 діб |
Варена (у бульйоні) | До 2 днів |
Смажена | 3-4 дні |
Запечена | До 2 днів |
•Sep 26, 2022