Актуальні поради Українцям Як дізнатися погонний метр плінтуса?

Як дізнатися погонний метр плінтуса?

Для цього периметр за вирахуванням ширини отвору розділіть на відому ширину виробу. У магазині ви легко можете розрахувати ціну за погонний метр виробу. Для цього ціну за планку вам необхідно розділити на його довжину мм і помножити на 1000 мм.

Дізнаємося довжину смуги обраного плінтуса. Розраховуємо. Наприклад, якщо периметр кімнати дорівнює 21 м, а плінтус поставляється смугами довжиною 2,5, ділимо першу величину на другу. Отримана цифра і відображатиме кількість смуг плінтуса, які необхідні для оздоблення підлогового покриття.

Для цих цілей застосовується плінтус, для розрахунку якого рекомендуємо скористатися нашим калькулятором….N = ((L + W + L + W) – K) / L2.

  1. N – кількість підлогового плінтуса;
  2. L – ширина кімнати;
  3. W – довжина кімнати;
  4. K – загальна довжина дверних отворів;
  5. L2 – довжина використовуваних плінтусів.

Ціна монтажу дерев'яних плінтусів

висота плінтуса до 5 см (від 100 погонних метрів)м.п.150 руб.
висота плінтуса від 6 до 10 смм.п.від 270 – 350 руб.
висота плінтуса від 11 до 18 смм.п.від 320 – 520 руб. *
вартість кожного окремого кутам.п.від 150 –180 руб.

Related Post

Як правильно користуватися плойкою для завивки волосся?Як правильно користуватися плойкою для завивки волосся?

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ПЛОЙКОЮ: Пишні локони Починайте накручувати волосся із потилиці, з нижньої частини. Решту пасма закріпіть шпилькою і відпускайте по одному локону після кожного готового попереднього пасма. Для середніх локонів

Хто створив Радянський СоюзХто створив Радянський Союз

У грудні 1922 року відбувся I Всесоюзний з'їзд Рад. На цьому з'їзді за пропозицією Леніна і Сталіна було створено добровільне державне об'єднання Радянських народів – Союз Радянських Соціалістичних Республік (СРСР)…

Як варити легеню щоб не спливало?Як варити легеню щоб не спливало?

Щоб легеня не спливало під час приготування, в каструлю можна покласти кришку меншого діаметра ручкою донизу, а зверху притиснути невеликим вантажем. Ціле або розрізане навпіл легке приготується приблизно за 1,5-2