Актуальні поради Українцям Як правильно їсти гіркий перець?

Як правильно їсти гіркий перець?

Свіжі плоди перцю використовуються у стравах з м'яса, птиці та риби, в овочевих салатах та рагу, в азіатських супах, як приправа до пасти та рису, у соусах та заправках. У сушеному вигляді він використовується в будь-яких стравах, входить у такі відомі суміші прянощів як карі, хмелі-сунелі, гарам масалу, шичі та ін.

Не варто й зловживати цим гострим продуктом, щоб не «перетрудити» слизову оболонку шлунка. Добова норма червоного перчика має перевищувати 15 р (одну столову ложку) на добу. Що стосується калорійності, то 15 г – це близько 5 калорій, тому продукт дійсно можна, можливо назвати дієтичним.

Здоровим людям можна вживати перець хоч кожен день, якщо організм до нього адаптовано. Завдяки цьому можна зміцнити імунітет та «розігнати» метаболізм. «Завдяки вживанню перцю можна скинути вагу. Він активізує імунітет та метаболізм.

Related Post

Як знайти посилання на свій профіль у стим?Як знайти посилання на свій профіль у стим?

Щоб скопіювати посилання свого профілю, потрібно зробити пару кліків, від сили займе менше хвилини: Відкрий стим та перейди на сторінку свого профілю Натисніть праву кнопку миші в будь-якій частині екрану

Як називалася хуртовина?Як називалася хуртовина?

Метель (буран, завірюха, снігова буря, завірюха) — перенесення сильним приземним вітром падаючого та/або снігу, що випав раніше. У повсякденній мові та художній літературі можна зустріти такі назви хуртовини: снігова буря,

Яка смородина смачніша?Яка смородина смачніша?

Група фахівців НДІ селекції плодових культур після багаторічних досліджень склала рейтинг найсолодших сортів чорної смородини . У першій трійці – сорти “Відмінниця”, “Ніна”, “Багіра”. У їхніх ягодах міститься близько 11