Подавати напій слід охолодженим до 7-10°С. Саме за такої температури відкриваються всі смакові та ароматичні властивості. Тільки врахуйте, що подавати сидр необхідно холодним, а чи не крижаним. У жодному разі не додавайте лід і не використовуйте морозилку.
Сухий сидр підійде до риби та морепродуктів. Можна пити сидр з устрицями та креветками. Моцарелла, рокфор, хамон, запечені овочі, дичина, рагу з качки — чудова пара для сидру. Солодкий сидр добре поєднується з десертами – фруктові салати, пташине молоко, йогуртові торти.
Рекомендується пити навесні та восени, коли організм ослаблений недоліком поживних речовин. Серцево-судинна система. Як і будь-який алкогольний напій, сидр розширює кровоносні судини. Він благотворно впливає на кровообіг, але не варто зловживати ним і пити в великих кількостях.