Пальцьопхана з конини має незвичний смак та післясмак.
Стабільну версію було перевірено 19 березня 2023. Махан — кінська ковбаса. Енергетична цінність: в 100 г продукту: білки 19 г, жири 33,5 г, калорійність 377,5 ккал. Махан — традиційна ковбаса з конини у татар і ряду тюркських народів.
Конина — м'ясо коней при вживанні в їжу.
Для варених ковбас: 100% м'ясо вищого сорту і ніяких інших видів сировини. Ковбаса першого сорту повинна містити 70% м'яса і допускаються білковий стабілізатор -10%, препарати білкові, соєві, молочні – 10%, крупи – 5% і крохмаль – 5%. Для другого сорту вже 60% м'яса і 40% добавки.
КОВБАСА, и, ж. Продукт харчування, приготовлений з м'ясного фаршу, круп і т.
Так, ковбаса «Московська», яку виробляє м'ясокомбінат «Ятрань», отримала нову назву. Тепер ця ковбаса називається «Київська».
Зазвичай обговорюване страва складається виключно з м’яса коні, солі та різних приправ. Спеції можна вибирати на свій смак. У покупної кінської ковбаси можуть містити барвники, консерванти, підсилювачі смаку. Якщо говорити про харчової цінності такого продукту, то у ньому практично …