3 дні Приготоване м’ясо, як правило, зберігається в середньому 3 дні. Термін зберігання запіканок, тушкованого в соусі м’яса та випічки залежить від інгредієнтів. Страви в томатному соусі можуть прожити 3 дні в холодильнику, яєчні вершкові або сметанні заправки – не більше 2 днів.
Крім неприємного запаху, зіпсоване м’ясо може бути липким або слизьким на дотик. До того ж, воно втрачає пружність, тож під час натискання на шматок, попередня форма повертатиметься не одразу.
М’ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити в холодильник. У пергаменті м’ясо не задихнеться і збереже свіжість довше. Таке м’ясо може зберігатися в холодильнику до трьох днів. Термін зберігання можна подовжити, відокремивши м’ясо від кістки – без кісток м’ясо може зберігатися на день-два довше.