Актуальні поради Українцям Як прибрати гіркоту з м'яса, що підгоріло?

Як прибрати гіркоту з м'яса, що підгоріло?

Можна врятувати м'ясо за допомогою спецій та оцту. Обріжте підгорілі шматочки, дрібно наріжте м'ясо соломкою. Додайте трохи оцту, цукру, соєвого соусу, пару ложок води та улюблених спецій. Протушкуйте м'ясо близько 5 – 10 хвилин.25 Jun 2021

Якщо страва солодка, то найкраще замаскувати запах за допомогою ванілі, лимонної цедри або кориці. Також відмінно впорається з присмаком гару гіркий шоколад Його рекомендують вводити в крем, що підгорів, або покривати трохи згорілий пиріг.

Перше, що потрібно зробити, відставити сковороду, щоб м'ясо охололо, після зрізати сильно обгорілі частини. Це необхідно, щоб позбавити страву від гіркоти. Тепер треба повернути м'ясу соковитість. Шматочки м'яса розрізати ще на 2-3 частини, залежно від вихідного розміру.

Якщо ця недоречна гіркота присутній у свіжих салатах, то ситуацію врятує додавання лимонного соку або соку лайма у блюдо. Якщо гіркий присмак з'явився у овочевої страви, потрібно спробувати перебити його будь-якими спеціями, прянощами або гострим соусом.

Related Post

Як розпізнати хлор газ?Як розпізнати хлор газ?

Жовтувато-зелений їдкий газ з гострим дратівливим запахом, важчим за повітря. Хлор – Хімічний елемент групи галогенів. У нормальних умовах він виглядає як отруйний газ жовтувато-зеленого кольору з різким запахом. Завдяки

Як помер Шмельов?Як помер Шмельов?

1873-24.06.1950), письменник. Народився і виріс у Москві в Замоскворіччя, в сім'ї підрядника з будівельних робіт. У будинку зберігалися традиції православного благочестя, патріархальний устрій. Дитинство Шмельова пройшло у тісному спілкуванні з