Актуальні поради Поради для дому Як глазур зробити рідше

Як глазур зробити рідше

Чим розбавити кондитерську глазур?

Глазур у вигляді плиток або «монеток» потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати в масу. олія або вершки. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше). Збережена копія

Чим розбавити глазур?

Для того щоб використовувати готову кондитерську глазур, необхідно розігріти її до температури 55 ° С, по консистенції вона повинна бути схожа на сметану. Якщо глазур виходить занадто густою, можна додати до неї трохи лимонного соку.

Related Post

Заборонені продукти харчування диких качок: список небезпечних кормівЗаборонені продукти харчування диких качок: список небезпечних кормів

Зміст:1 Чим краще годувати диких качок?2 Чим не можна годувати качок у парку?3 Чим можна годувати диких качок на ставку?4 Чи можна годувати качок хлібом? Годування диких качок популярне серед

Як правильно матеріалізувати думки візуалізація бажаньЯк правильно матеріалізувати думки візуалізація бажань

Як візуалізувати свої думки? Як правильно використовувати візуалізацію Ставте ясні цілі, які можна виміряти Вибираючи картинку для візуалізації, постарайтеся зробити її максимально точною та конкретною. … Подайте в деталях …