Актуальні поради Українцям Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?

Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?

Щоб картопля не розварювався, сильне кипіння допускається тільки на початку варіння, а в кінці варіння треба вогонь вимкнути – поваривши картопля хвилин 10. Потім залишити її на вогні ще хвилин 10. Тоді картопля не повинен розварюватись.

Якщо картопля на сковорідці у вас розвалюєтьсямабуть, ви занадто рано її посолили. Справа в тому, що коли картопля вариться, її потрібно солити відразу, щоб овоч ввібрав сіль. Якщо ж ви смажите картоплю, її потрібно солити під кінець приготування, щоб вона не розвалилася.

Під кришкою значно простіше посмажити картоплю дійсно смачно, не пересушивши і не перетворивши її на парено-варену. Спробуйте! Очищаємо картоплю, споліскуємо її під проточною водою і не кладемо її в каструльку з водою, а обсушуємо паперовими рушниками. Очищену картоплю нарізаємо на рівні брусочки.

Related Post

Чому болить зуб із миш’якомЧому болить зуб із миш’яком

Гострий періодонтит може з'явитися через попадання до яснової кишені медикаментів сильних хімічних препаратів: миш'яку, що застосовується для зниження больової чутливої в області пульпи; сильних антисептичних розчинів та засобів, що припікають;

У чому різниця між кукурудзяним крохмалем та кукурудзяним борошном?У чому різниця між кукурудзяним крохмалем та кукурудзяним борошном?

В той час як кукурудзяне борошно виробляється шляхом подрібнення цілі зерна кукурудзи, кукурудзяного крохмалю (також пишеться «кукурудзяний крохмаль») виробляється шляхом вилучення частини ядра. Вилучена частина називається ендоспермом. 1. Універсальна борошно