Брикети шпинату кинути в киплячу воду та варити дві хвилини, не більше.
скільки варити шпинат? Свіжий шпинат варити 3 – 5 хвилин. заморожений шпинат варити 3 – 7 хвилин після закипання води.
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.
Свіже листя шпинату добре підходить і для приготування супів-пюре. Все дуже просто: треба лише зварити картоплю з ароматними спеціями та додати зелень. Якщо ви хочете зробити суп-пюре зі шпинату ніжнішим, влийте трохи вершків перед тим, як будете його перебивати. Тоді ви отримаєте смачний крем-суп із зеленню.
Можна зібрати урожай відразу цілком, а можна, якщо дозволяє час, обривати листочки в міру дозрівання, вибираючи найбільші. Листя шпинату потрібно акуратно обламувати або зрізати з сте- бла, грубе відривання призведе до пошкодження куща. З однієї рослини можна зняти не більше половини листя!
Листя шпинату відварюють, смажать, готують на пару, використовують як начинку для пирогів, та млинців, додають в тісто для лавашів і коржів. Шпинат має дуже яскравий зелений пігмент, тому листя можуть додавати в тісто не тільки для смаку, але і для його фарбування в зелений колір.
скільки варити шпинат? Свіжий шпинат варити 3 – 5 хвилин. заморожений шпинат варити 3 – 7 хвилин після закипання води. Як варити заморожений і свіжий шпинат. знадобляться — шпинат, вода. 1. Перебрати шпинат. 2. Закип’ятити воду, посолити і опустити. 3. Зварити шпинат. 4.