За якої температури можна зберігати пиво: Світлий ель та світлий табір – 7-10°C. Темний ель та стаут – 12–14°C. Оптимальна вологість повітря – до 85%.
Протягом одного чи двох тижнів можна, можливо спокійно зберігати пиво за кімнатної температури. Однак через місяць такого зберігання смак та запах пива можуть змінитися на гірший бік. Найкраще зберігати цей напій за температури приблизно +1 °C. Не можна тримати його у приміщенні, де дуже спекотно.
У закритому кеге наше розливне пиво зберігається до 45 днів, тому що виключається контакт із повітрям. Після розтину кега рекомендується розлити пиво протягом 5 днів під тиском CO₂ або протягом 10 годин під тиском повітря.
Тара з продуктом має бути щільно закупорена; Зберігати у сухому добре провітрюваному приміщенні, в яке не потрапляють сонячні промені. Оптимальна температура для зберігання 10-12 °C. Домашнє пиво, закупорене у бочки, рекомендується тримати при температурі 8-10 °C.