Скільки часу запікаються стегна в духовці?
Деко застелити пергаментом і викласти курячі стегна. Духовку розігріти до 220 градусів. Надіслати м'ясо запікатися на 10 хвилин, потім температуру зменшити до 180 і готувати ще 40-50 хвилин. Таким чином, на курячих стегнах вийде золотиста скоринка, а всередині вони будуть дуже соковитими.
Скільки часу смажити філе стегна?
10 хвилин Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. У середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегна. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем.