До таких продуктів відносяться всі види білої та червоної риби, морепродукти, качине м'ясо, печінка (найбагатша). хромом яловича печінка), перепелині яйця, а також броколі, кукурудза, латук, стиглі помідори, буряк та перлова крупа.
У яких продуктах більше хрому? Переважна кількість хрому (в мкг/100 г) міститься у пеламіді (100) та тунці (90). Далі йдуть: анчоус, карась, короп, горбуша, камбала, зубатка, мойва, тріска, сом та деякі інші риби з показником 55 мкг/100 г.
Хром краще всього засвоюється організмом, якщо його приймати в формі, званої піколінат хрому (хелатне з'єднання хрому з піколінатом, що зустрічається в натуральному вигляді амінокислотним метаболітом).
Як прискорити Google Chrome
- Крок 1. Оновіть Chrome. Встановіть останню версію браузера: вона найшвидше працює. …
- Крок 2. Закрийте вкладки, що не використовуються.
- Крок 3. Вимкніть або зупиніть непотрібні процеси.
- Крок 5. Перевірте комп'ютер з Windows на наявність шкідливих програм