Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку за 220 °С на 5 хв.
Як розм'якшити сухі пиріжки? Досвідчені господині рекомендують суху скоринку змастити шматочком масла. Також можна використовувати тепле молоко або навіть чай, що розведений із водою. Після просочення пиріжки потрібно укутати рушником або помістити в невелику каструлю і щільно закрити кришкою.
Увімкніть потужність на 50% і нагрівайте випічку короткими періодами, по 8-10 секунд за раз, поки вона не прогріється на ваш смак. Нагрів у мікрохвильовій печі нерівномірний, тому дайте виробам відпочити пару хвилин, щоб тепло могло перерозподілитися. Якщо ви перегрієте випічку, вона стане сухою та несмачною.