Актуальні поради Українцям Як правильно зберігати охолоджене м'ясо?

Як правильно зберігати охолоджене м'ясо?

Охолоджене м'ясо у тушах при вологості 85% та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.Shahrivar 25, 1398 AP

Загорніть охолоджену яловичину у чистий вафельний рушник і покладіть у холодильник. Вафельний рушник вбиратиме зайву вологу, не дозволить м'ясу завітритися. Обмежте доступ повітря та сонячного світла.

М'ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити в холодильник. У пергаменті м'ясо не задихнеться та збереже свіжість довше. Таке м'ясо може зберігатися в холодильнику до 3 днів. Термін зберігання можна продовжити, відокремивши м'ясо від кістки – без кісток м'ясо може зберігатися на день-два довше.

Зберігати охолоджене м'ясо краще в марлі або бавовняному рушник, змінюючи тканину щодня. – М'ясо не любить воду, але любить повітря, тому якщо ви вирішите зберігати його в контейнері, ви повинні бути впевнені, що повітря всередині циркулює і не забувайте зливати рідину, що утворилася.

Related Post

Як пити Малавіт?Як пити Малавіт?

Інструкція із застосування Малавіт рідина 50 мл Закопувати, промивати, полоскати порожні ділянки у розведенні водою від 1:10 до 1:100 (індивідуальний підхід) 6-8 разів на день. Всередину по 10-20 крапель у