Для того, щоб швидко засолити обріз нам знадобиться лише сіль, цукор та мелений перець. Змішуємо спеції та рівномірно посипаємо ними рибку. Акуратно домішуємо шматочки руками, щоб кожен із них покрився сумішшю зі спецій з усіх боків. Перекладаємо рибу у відповідну ємність для засолювання.
За добу солона рибка буде готова) Тепер її можна класти на бутерброди і насолоджуватися смаком). Щоб шматочки краще зберігалися, потрібно перемазати їх олією.
Спосіб приготування
- Посудину підпилюємо сумішшю солі та цукру.
- Викладаємо 1 шар рибних шматочків.
- Посипаємо сіллю та цукром.
- Викладаємо другий шар.
- Знову солимо. Так до закінчення риби та солі.
- Зверху посудини прикриваємо кришкою та в холодильник. Така риба просолюється за добу.