Актуальні поради Українцям Як сушити білкову глазур у духовці?

Як сушити білкову глазур у духовці?

глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше);

Покриття виходить завтовшки приблизно 0,5-1 см, повністю висихає (залежно від товщини) за 4-8 годин. Якщо ж ви продовжите збивати глазур далі, вона ставатиме ще густішим, об'ємнішим і щільнішим.

Причин багато, якщо глазур повністю не висохла, якщо фарба забагато а глазур то треба чекати до висихання, якщо фарбували зверху глазурі то теж довго сохне і ще вологість.

Related Post

Що міститься в сірникахЩо міститься в сірниках

Сирники готують із сирів рикота, хаварті, дорблю, маскарпоне, але найчастіше з вершкового сиру. Використовують також цукор, яйця, вершки та фрукти. Суміш цих інгредієнтів викладається на пісочне печиво. Хімічний склад сірників