Таким чином, стартові витрати становитимуть 130 000 – 140 000 руб. Якщо ж планується пропонувати своїм клієнтам не лише шаурму, Але й інші страви, у разі мінімальний капітал складе 250 000 – 300 000 крб.
Документи
- Дозвіл на виробництво та торгівлю шаурмою (Муніципальний орган).
- Дозвіл на відкриття торгової точки на певній території (Росспоживнагляд).
- Довідка про санітарно-епідеміологічний стан (Росспоживнагляд).
- Список вироблених товарів (Росспоживнагляд).
Можна, можливо відкрити намет із шаурмою, Укомплектувавши її вітчизняним обладнанням за 30-40 тис. рублів або аналогічним імпортним за 100-120 тис. рублів. Остаточний вибір залежить тільки від вашого бюджету та амбіцій.