Щоб визначити готовність навпомацки, розправте і розслабте ліву долоню, а вказівним пальцем правою натисніть на частину між основою долоні і великим пальцем – м'якість цієї ділянки руки відповідає прожарювання rare. Medium Rare – сіро-коричневе м'ясо зовні та червоне, але тепле всередині.
М'ясо!
Назва (по-французьки) | Опис | Температура |
---|---|---|
Medium (demi-anglais) | рожеве та щільне | 60–65 °C |
Medium well (cuit) | середина трохи рожева | 65–69 °C |
Well done (bien cuit) | повністю сіро-коричневе; жорстке | 71-100 °C |
Пересмажене | повністю чорне; хрумке | >100 °C |
•Sep 17, 2013
Внутрішня температура – 54-60 °C. Medium (Середнього прожарювання). Середньопрожарене м'ясо із світло-рожевим центром. Внутрішня температура – 60-65 °C.