Скільки часу потрібно смажити насіння на сковороді?
Обсмажувати мокре насіння, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини. Коли насіння просохне і перестане шипіти, зменшити нагрівання наполовину і смажити, продовжуючи заважати насіння ще 1-2 хвилини. Зняти пробу, і якщо шкаралупка легко розщеплюються, а ядерця – жовтуватого кольору, значить насіння готове. Збережена копія
Як смажити насіння з соняшника?
Перед тим, як смажити насіння, їх потрібно ретельно промити холодною водою, і одразу висипати на гарячу чавунну сковорідку. Можна трохи підсолити, але це необов'язково. Підсмажуючи насіння, їх треба помішувати дерев'яною лопаткою – доти, доки вони не почнуть потріскувати.