Коктейль правильно пити одним ковтком через соломинку, опускаючи її до найнижчого шару. Якщо перед вами підпалений B-52, зволікати не можна, інакше соломинка розплавиться. Спочатку той, хто п’є, відчуває холод нижнього шару, потім поступово до рота надходить тепліший шар, а під кінець коктейль і зовсім стає гарячим.
Поради з приготування коктейлю Б52 Дехто любить не тушкувати, а пити палаюче, але це не зовсім правильно, тому що в цей час ваша трубочка плавиться, і коктейль b52 виходить уже з новими інгредієнтами :). Пити коктейль б 52 через шийку чарки теж не варто, можете обпектися.
“Б-52” (англ. B-52) – шаруватий коктейль (pousse café) із трьох лікерів (кавовий лікер, вершковий лікер і міцний апельсиновий лікер – тріпл-сек або куантро).