Можна додавати його в каші та каву, готувати смачні молочно-фруктові шийки або пудинги з насінням чиа, морозиво та будь-які десерти.. Сміливо замінюйте звичайне молоко або вершки на кокосове в будь-яких стравах і насолоджуйтесь дивовижним ароматом.23 Sept 2020
Для кокосового молока змішайте 50 г сухих сумішей з 200 мл води (співвідношення 1:4). Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150мл води. Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150мл води.
краще змішувати з кава збите кокосове молоко, це не тільки дасть гарну повітряну пінку, але і зробить смак м'якшим напоєм.Класичний кава з молоком
- мелений кава – 1 чайна ложка з гіркою;
- вода – 100 мл;
- кокосове молоко – 50 мл;
- цукор – за смаком.
17 жовтня 2019
Дуже просто: потрібно банку опустити в миску з гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин. Цей процес можна прискорити, якщо банку поставити у вертикальному положенні в який-небудь посудину (вода в ньому повинна доходити до 2/3 висоти молока), відкрити її і масу, що розтоплюється, розмішувати ложечкою.