Актуальні поради Українцям Скільки простоїть газобетон

Скільки простоїть газобетон

Низкие показатели механической прочности у газобетона сильно ограничивают применение традиционных способов крепления конструкций к блокам. Это мягкий пенистый материал, который можно пальцем проковырять. Образовавшаяся трещина требует дорогого крепежа, специально предназначенного для подобных материалов.

Телефон для консультации: (067) 333-90-28; (044) 333-90-28

Высота блока, мм200
Вес упаковки, кг1494
Кол-во блоков на поддоне, м32,16
К-во блоков на поддоне, шт180
Тип блокаПерегородочный

Перегородочный

НаименованиеРазмер (Д*Ш*В)Цена за объем от 50 м3, руб.
за поддон**
D500 * B2,5(M35)625*150*25013 450
D600 * B3,5(M50)625*100*25013 600
625*150*25013 600

2) По формуле рассчитаем сколько штук газобетона в 1 метре квадратном: 1 ÷ 0,2 м (высота) ÷ 0,6 м (длина) = 8,33 штуки газоблоков в 1 м2. Важно заметить что эта цифра будет всегда одинаковой для любого размера газобетона, который имеет высоту 200 мм и длину 600 мм.

В любом справочнике по ячеистым бетонам будет сказано, что срок службы газобетона не менее 100 лет.





Калькулятор газобетону – отримаєте швидкий розрахунок. Розмір, мм (ШхВхД): Довжина стін, м: Висота стін, м: Прорізи (вікна, двері), м 2: Враховувати товщину шва (+10мм) Очистити. Розрахувати.

Related Post

Як називають мешканців міста Кіржач?Як називають мешканців міста Кіржач?

Вони стали основою формування фінно-угорського етносу. Від цих племен нам залишилися назви багатьох річок, зокрема Клязьма, Шерна, Кіржач ("Кіржач" у перекладі означає "лівий" – річка Кіржач – ліва притока Клязьми).

Як оплатити Маді?Як оплатити Маді?

Вартість навчання іноземних громадян у 2022/2023 навчальному році Підготовчий факультет усі напрямки 199 800 рублів Основні факультети очна форма навчання від 227 700 рублів до 260 400 рублів вечірня форма

Як збити 10% сметануЯк збити 10% сметану

На 0,5 кг сметани його потрібно взяти 2 чайні ложки. Спочатку масу збивають до максимального загустіння, потім охолоджують в холодильнику, потім дістають майже готовий продукт, додають крохмаль і розмішують з