Недоїдене смажене м'ясо зберігайте у пластиковому контейнері не більше 12 годин. Допускається заморожування курки, але після розморожування вона стане занадто жорсткою.
Зіпсоване смажене куряче м'ясо матиме сірководневий запах. При цьому варто виявляти особливу увагу – спеції, що додаються в процесі приготування, можуть маскувати неприємний запах. Колір. На зрізі непридатна до вживання смажена курка матиме сірий відтінок.
Згідно з рекомендаціями Асоціації сільського господарства США, сиру курку можна зберігати у холодильнику 1-2 дні. Страви з курки мають більш тривалий термін зберігання – 3-4 дні. Зберігання курки при температурі нижче 4 ° С уповільнює зростання бактерій.
М'ясо. Якщо вимкнули електроенергію, а на вулиці мінусова температура, кожен шматок оберніть папером, а потім рушником, складіть щільно в металеву ємність і виставте на вулицю. Можна використовувати термосумки. Також з будь-якого м'яса можна зробити тушонку.