Актуальні поради Українцям Яка кухня в Сербії?

Яка кухня в Сербії?

До національних страв відносять вішаліцю (відбивні зі спеціями), чевапчичі (ковбаски з рубаного м'яса, що нагадують кебаб), пршут (в'ялений окіст) і, звичайно, плескавицю (велика плоска котлета, приготовлена ​​з рубаного м'яса).10 Dec 2020

Тут ви знайдете свинину, яловичину, баранину, телятину – смажену, на грилі, котлетах, ковбасках, коржах і шашликах. Сербія – це насамперед балканська країна, і тому кухня тут нагадує болгарську та чорногорську, а також чеську. М'ясо та овочі – ось основні компоненти гарного сербської застілля!

Його їдять з йогуртом, прямо в пекарі за стійкою (ви можете отримати столові прилади) або ви можете взяти його з собою. Багато ресторанів та кафе пропонують сніданок (яйця смажені різними способами з беконом, овочами чи сосиски, пончики з сиром чи джемом, качамак із сиром та каймаком), які можуть коштувати до 5 євро.

Але повернемося до традиційної кухні: які страви Сербії обов'язково варто спробувати.

  • Свіжі огірки, помідори, цибуля, зелень — мабуть, такий салат є в кожній кухні світу. …
  • Айвар Якщо в Абхазії на столі обов'язково стоїть аджика, то в Сербії – Айвар. …
  • Чорба …
  • Пребранац …
  • Мучкалиця …
  • Чевапчічі …
  • Пршуть …
  • Пліскавиця

Related Post

Як правильно пити Пустирник у краплях?Як правильно пити Пустирник у краплях?

Пустирника настоянку приймають внутрішньо по 30-50 крапель, розведених в 1/4 склянки води, 3-4 рази на день. Курс лікування – 3-4 тижні. У окремих випадках: алергічні реакції. Седативний ефект розвивається повільно,

Що за риба СоломонЩо за риба Соломон

У сьомги сріблясті боки зі світлим черевцем, а форель світло-сірого кольору з червоними смужками по боках. А ще сьомга значно більше за форель. Середній розмір тих рибин, що потрапляють до

Де відбувається всмоктуються органічні речовини в кров та лімфу?Де відбувається всмоктуються органічні речовини в кров та лімфу?

У тонкій кишці триває розщеплення харчових речовин до простих сполук (білків – до амінокислот, жирів – до гліцерину та жирних кислот, вуглеводів – до глюкози) та всмоктування їх у кров