Актуальні поради Українцям Як правильно вибрати приправи?

Як правильно вибрати приправи?

Найголовніше – визначити, що спеції свіжі: вони не мають бути надто сухими або втрачати колір. Аромат має бути виразним та інтенсивним. Якщо, наприклад, на ринку від прилавка зі спеціями поширюється лише легкий ароматний шлейф, значить вони давно видихнулися.

Прянощі, спеції та соуси, які я рекомендую, використовуються в багатьох знаменитих рецептах.

  • Білий перець Тонкий аромат, глибокий смак …
  • Морська сіль грубого і дрібного помелу Щоб солити їжу і для засолювання …
  • Кумин (зіра) …
  • Бадьян …
  • Каєнський мелений перець …
  • Солодка мелена паприка …
  • Кориця в паличках …
  • Орегано

Приправи, які часто використовуються для надання особливого смаку при приготуванні страв, у деяких випадках можуть завдати шкоди здоров’ю. У списку приправ, які можуть завдати шкоди здоров’ю, опинилися соєвий соус, глутамат натрію, гострий перець, оцет, м’ята, базилік, розмарин, кориця, лакриця.

Популярні приправи

  • базилік
  • вегета
  • гірчиця
  • імбир
  • каміс
  • кардамон
  • каррі
  • коріандр

Related Post

Як птахи запліднюють яйця?Як птахи запліднюють яйця?

Запліднення у птахів внутрішнє і відбувається в яйцеводах самки. Власне яйцем (яйцеклітиною) є жовток. Всі інші утворення продукуються яйцеводом (запліднена яйцеклітина, просуваючись яйцеводою, покривається яйцевими оболонками — білковою, волокнистою та