Актуальні поради Українцям Навіщо додають цукор у страви?

Навіщо додають цукор у страви?

Цукор додається до різноманітних страв для підвищення рівня солодощі. Це можуть бути десерти, каші, фруктові салати, а також різноманітні напої. Без цього компонента страви не набули б того смаку, який спочатку планувався автором страви.

Цукор всі звикли додавати у чай або тісто для випічки. Буквально ложка цукру може дати зовсім нові смаки та звичним стравам. Кухарі досить давно помітили, що якщо додати в їжу зовсім небагато цукру, він розкриває її смак – робить страви більш насиченими. Маринад з додаванням цукру виходить ароматніше.

За допомогою цукру можна покращити смак будь-якого супу. Виняток можна зробити лише для юшки. У всіх інших випадках цукор допомагає зробити смак страви яскравішим і насиченішим.

Вся справа в цукрі По-перше, цукор сприяє утворенню хрусткої скоринки. З іншого боку, він постає як природний розм'якшувач, що робить його незамінним компонентом при приготування твердих висівок.

Related Post

У якому році було засновано місто Моршанськ?У якому році було засновано місто Моршанськ?

16 вересня 1779 року за іменним указом Катерини II Морша — центр хлібної торгівлі на Ціні — перетворена на місто Моршанськ, що став повітовим. Земським начальником МоршанськаЗа указом Катерини II