В основному продукт розрізняють за відсотком жирності: знежирений, класичний 4-18% та жирний 19-23%. Весь магазинний сир роблять із сухого молока (причина проста, на жаль, поточний стан сільського господарства нездатний забезпечити виробників необхідним обсягом натурального молока).Apr 5, 2021
Знежиреним сиром зазвичай називають продукт з жирністю до 1,8%. Сир малої жирності, чи нежирний – від 2 до 3,8 %. Класичний, або сир середньої жирності – 4-9% жиру. жирний сир містить від 12 до 23% жиру.
Харчова цінність та хімічний склад "Сир Домашній 18%".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 221 кКал | 13.1% |
Білки | 12 г | 15.8% |
Жири | 18 г | 32.1% |
Вуглеводи | 2.8 г | 1.3% |
чим відрізняється магазинний сир від домашнього? Звісно, насамперед складом. Будь-який домашній За замовчуванням продукт буде більш натуральним, а ймовірність зустріти в його складі добавки на кшталт шкідливих рослинних жирів значно нижче.