Актуальні поради Українцям Як довго варити цукрову кістку?

Як довго варити цукрову кістку?

Кістки ретельно миємо, рубаємо на невеликі сегменти, заливаємо холодною водою, відправляємо на вогонь. 2. Варимо кістки протягом трьох годин. Коли пінка, що піднялася в процесі варіння, стане щільною, знімаємо її за допомогою шумівки.

При їх довгому варінні, від 6-7 год і більше, білок, що міститься в них, колаген (основа сполучної тканини організму, що забезпечує її міцність і еластичність) переходить у воду. В результаті виходить особливо цінний – особливо насичений за смаком та ароматом, непрозорий – кістковий бульйон.

при слабкому кипінні та періодично знімаючи з бульйону жир. 5Час варіння бульйону з кісток від 2 ½ до 3 годин. 6 Щоб надати бульйону кращий смак, слід за годину до закінчення варіння покласти в бульйон очищені коріння, цибулю, а також сіль.

Related Post

Як розділити на склади слово щастя?Як розділити на склади слово щастя?

Щастя по складах щастя – початковий, прикритий, закритий, 6 букв ь завжди примикає до попередньої приголосної, пом’якшуючи її е – кінцевий, неприкритий, відкритий, 1 літера сча-стье Слово ” щастя ”

Як зробити матрац більш жорстким?Як зробити матрац більш жорстким?

Зробити матрац більш жорстким або більш м’яким можна за допомогою топпера або наматрацника. Впоратися з цим завданням ви зможете самостійно. Топпер – це тонкий матрац (4-10 см), який укладається поверх