Щоб злівати шоколадку, досвідчений бариста пробиває її замість напою. Наприклад, гість замовив капучино за 150 ₽. Баріста варить напій, віддає гостю, бере гроші, а пробиває шоколадку за 150 ₽ і кладе її до кишені. Крадіжка списанки.
Щоб згладити ситуацію, існує цілий комплекс заходів контролю бариста….Можна виділити 7 основних способів контролю:
- відеоспостереження;
- автоматичні лічильники;
- інвентаризація;
- списки завдань;
- таємний покупець;
- зворотний зв'язок від гостей;
- періодична дегустація напоїв.
Aug 30, 2020
Кава – продукт, який легко абсорбує із зовнішнього середовища сторонні запахи, тому: до початку зміни та під час неї не можна користуватися парфумами та туалетною водою, не можна користуватися кремом для рук.