Після чого протираємо паперовим рушником і натираємо сіллю та меленим перцем. Розігріваємо гриль та смажимо стейки до бажаного ступеня готовності. Це триватиме приблизно 10 хвилин (по 5 хвилин з кожного боку). Після цього даємо стейкам відпочити, загорнувши у фольгу.
Таке м'ясо потрібно готувати по 5-6 хвилин із кожного боку. Температура прогріву гриля повинна досягати 200-260 ° C, залежно від товщини шматка вирізки. М'ясо залишається ніжним та соковитим усередині.
У жодному разі не варто відбивати стейк. Якщо його відбити, він втратить структуру м'язової тканини і при смаженні втратить всі соки. Перед початком приготування стейку потрібно Нагрітися до кімнатної температури, для цього просто залиште його на столі на 30-40 хвилин.