Спіруліна застосовується при хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нормалізуючи мікрофлору кишечнику.
Спіруліна протипоказана людям, що страждають на виразку шлунку чи дванадцятипалої кишки, інші проблеми з травленням, а також людям з аутоімунними захворюваннями. Варто утриматися від вживання спіруліни жінкам, які мають хронічну форму кандидозу, та чоловікам з підвищеним рівнем гемоглобіну та феритину.
Поживні речовини хлорели набагато більш врівноважені, ніж у спіруліни, тому вона корисніша для здоров'я. Однак для тих, хто дотримується дієти з обмеженим вмістом білка (наприклад, вегетаріанці), кращим вибором є спіруліна. 10% хлорели – це безліч вітамінів і мінералів. Це набагато більший відсоток, ніж у спіруліни.
Для того, щоб помітно зміцнити імунну систему свого організму та запобігти розвитку різних онкологічних захворювань, потрібно пройти курс терапії, який триває місяць. Протягом цього періоду слід приймати спіруліну у таблетках по 1 шт. тричі на день під час їжі.
Спіруліна — синьо-зелена водорість, багата на легкозасвоюваний білок. Вміст білка в спіруліні втричі перевищує вміст білка в м'ясі. На 100 г у ній 68 г білка. Спіруліна може стати хорошим помічником, якщо у вас є підвищена потреба білка у раціоні — просто додайте її у харчування, незалежно від прийому їжі.
Мікроводорості являють собою високо гетерогенну групу, оскільки вона є поліфілетичною, тобто групує види різних предків.. Для …