Для приготування відвару 100 г чорносливу заливають 200 мл холодної води і варять на повільному вогні протягом 30 хвилин. Приймають у теплому вигляді по 100 мл двічі на день. Замість відвару можна приготувати настій. Для цього 100 г плодів потрібно залити 0,5 л окропу і наполягати 10 годин, укутавши ємність рушником.
Залити водою кімнатної температури так, щоб вона повністю покривала чорнослив. Накрити харчовою плівкою та залишити на 2-3 години. Вийняти чорнослив із води. Чорнослив готовий до роботи.
Замочуємо сухофрукти у воді кімнатної температури (~20ºС) на 30 хвилин, потім добре промиваємо.
Найчастіше проблема не в лінивому кишечнику, який потрібно «підштовхнути». Ми вирішили розповісти про корисні продукти, які допомагають сходити до туалету природним шляхом.Ферментовані продукти-пробіотики
- грецький йогурт;
- йогурт із овечого чи козячого молока;
- мацони;
- айран;
- тан;
- ряжанка;
- ацидофілін;
- наріне.
Jun 29, 2021