Актуальні поради Українцям Навіщо ставити воду у духовку при випіканні хліба?

Навіщо ставити воду у духовку при випіканні хліба?

Волога поверхня також уповільнює формування кірки, вона виходить тоншою і хрусткішою.. Крім того, волога «розбавляє» крохмалі, які присутні на поверхні заготівлі, і кірка стає глянсовою, блискучою.Aug 13, 2015

Найкраще випікати хліб за температури 160-170 градусів. Треба поставити форму з хлібом на найнижчий рівень духовки і випікати щонайменше 30-40 хвилин. Тасим чином хліб пропечеться добре і центр не залишиться сирим. Чим більший розмір хліба, тим більше часу треба його випікати – щонайменше 40-45 хвилин.

Якщо помістити тісто в холодну духовку, хліб вийде плоским, сухим і погано жуватиметься. Те ж поширюється на приготування борошняних виробів з різних видів тіста, в які для пишноти додають харчову соду та/або розпушувач (наприклад, кекси або печиво).

Пар забезпечує високу вологість у духовці, тому м'ясо та овочі стають соковитішими. Напевно, ви помічали, що під час готування у звичайній духовці теж утворюється пар – Це волога, яку втрачають продукти. Саме тому дієтичне м'ясо – та ж курка, наприклад – часто виходить дуже сухим.

Related Post

Як стати успішним агентом з нерухомості?Як стати успішним агентом з нерухомості?

Як стати ріелтором Виберіть для роботи агентство нерухомості, що працює на ринку багато років. … Обов'язково вивчіть тайм-менеджмент, або заведіть щоденник. … Вивчіть чинне законодавство. … Надайте своїй діяльності законні

Як називається фільм, де люди вирішують кого взяти в бункер?Як називається фільм, де люди вирішують кого взяти в бункер?

Фільм Заборонена зона позиціонується як перший зомбі-шутер у 3D. Два друга Пол (Андреас Пейп) та Маркус (Патрік Янс) у пошуках відв'язних пригод натрапили на старі щоденники часів Другої світової війни,