Зберігати осетинський сир потрібно у прохолодному, але при цьому вологому місці. В домашніх умовах найоптимальніший варіант – це використовувати холодильник.
Особливих умов вимагають розсільні сири (сулугуні, фета, осетинський). Ці сорти здатні зберігати свої смакові якості до 1-2 місяців за умови, що температура зберігання не вище 8 °C, а сам сир поміщений у скляну або емальовану ємність із солоним розчином.
Найоптимальнішим та найдоступнішим місцем для зберігання сиру є холодильник. Він забезпечує найщільнішу герметизацію для захисту сиру від вологи та запахів. Термін зберігання сиру в залежності від сорту становитиме від двох тижнів до місяця. У морозильній камері сир збережеться трохи довше – до трьох місяців.
Щоб сир не сох або не плісняв, ідеально зберігати його у двох упаковках: спочатку загорнути його у кальку, пергамент або харчову плівку, а потім у поліетиленовий пакет або помістити у сирницю з кришкою.