Актуальні поради Українцям Як мити столовий посуд?

Як мити столовий посуд?

Миття столового посуду ручним способом проводять у такому порядку: – механічне видалення залишків їжі; – миття у воді з додаванням мийних засобів у першій секції ванни; – миття в другій секції ванни у воді з температурою не нижче 40 градусів Цельсія.

Кухонний посуд миють за таким алгоритмом:

  1. Щіточками очищають від залишків їжі;
  2. Миють у першій секції ванни, наповненій водою (t від 45°С) і мийним засобом;
  3. Промивають у другій секції водою (t від 65°С);
  4. Просушують на решітках.

Feb 21, 2019

Дотримання послідовності дій під час миття та сушіння посуду: очищення посуду від залишків їжі, замочування посуду, намилювання посуду мийним засобом, чищення посуду, ополіскування, сушіння, миття посуду.

спочатку очищають посуд від можливих залишків їжі; потім у першій секції миють у розчині дозволених мийних засобів; далі в другій секції, де температура води не нижча за 40 градусів і концентрація мийного засобу менша за попередню в 2 рази, миють ретельніше; потім у третій секції обполіскують дуже гарячою водою.

Related Post

Якого року був рестайлінг Ніви?Якого року був рестайлінг Ніви?

Зовнірестайлінг» 1993 року легко відрізнити по задніх ліхтарях, які стали вертикальними, полегшивши доступ до багажника. Через два року «Нива» отримала довгобазна комплектацію (ВАЗ-2131). Всі карбюраторні автомобілі, що залишилися на складах