Актуальні поради Українцям Як правильно розморозити форель для засолювання?

Як правильно розморозити форель для засолювання?

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15° до +20°.

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.

Способи засолювання Краще використовувати попередньо заморожену рибу, розморозивши її в холодильнику або за кімнатної температури.

Не варто солити ще заморожену рибу, так як вона втратить як свій смак, так і консистенцію та аромат. Також при відтаванні вона вбиратиме більше солі і є ризик пересолити рибу.

Related Post

Як позбутися прищиків на обличчі новонародженого?Як позбутися прищиків на обличчі новонародженого?

Як позбавитися від акне новонароджених Не видавлюйте, не проколюйте і не тріть висипання. Очищайте область висипів теплою водою двічі на день. … Не використовуйте мило чи лосьйон на уражених ділянках.

Якого року з'явився Ситилінк?Якого року з'явився Ситилінк?

листопаді 2008 року У листопаді 2008 року розпочав роботу інтернет-магазин компанії, у грудні був відкритий перший роздрібний магазин "Сітілінк» у Москві і почалося відкриття точок прийому та видачі замовлень «Сітілінк-міні»