При розведенні індиків на м'ясо необхідно підшукати приміщення, яке повинне відповідати наступним вимогам: сухість: індички не люблять вогкості та протягів, тому слід виключити такі; місця для харчування та пиття: сарай повинен бути обладнаний годівницями та напувалками з безперешкодним доступом до них.
Вихід м'яса з тушки – не менше 50%. М'ясо індиків відноситься до дієтичного. Зростають вони швидко: бройлерні породи досягають розмірів, при яких можна починати забій молодняку, всього в три місяці! У дорослому віці індички добре мчать.
У приватних господарствах індички досягають статевої зрілості 8—9 місяців.
Крім поїдає ними зеленого корму, індички 3-4 рази на добу повинні отримувати вологі мішанки та зернові корми. Якщо вигул відсутній, то додають ще одну годівлю. Мішанка в основному складається з борошняної суміші. До неї обов'язково додають подрібнену зелень і корми багаті на білки (сир, молоко, яйця).