Актуальні поради Українцям Як правильно сушити розмарин?

Як правильно сушити розмарин?

Можна, можливо сушити розмарин окремими листочками, але гілочками сушити сировина набагато простіше. Також можна сформувати невеликі пучки, по 5 – 7 гілочок, та розвісити розмарин вниз листя на веранді або горищі. Квіти розкладають на решітках або на ситах ординарним шаром, та сушать у тіні, періодично вороша.Jan 10, 2017

Застосування розмарину у кулінарії обмежено виключно вашою фантазією. Пікантна приправа чудово поєднується з м'ясом та рибою, доповнює салати, закуски, супи, соуси, м'ясні фарші, піцу, страви з квасолі та гороху. Розмарин ідеально ароматизує алкогольні напої – лікери, вино, горілку, пунш, грог та пиво.

Розмарин у сухому вигляді є прекрасним антисептиком, для знезараження повітря навіть у палатах з важкими хворими у військових умовах палили сухий розмарин та ялівець. Застосовують сушений розмарин як профілактичний засіб при розладах травлення, для боротьби з кишковими паличками та дріжджовими грибами.

Деякі з найцікавіших переваг для здоров'я розмарину включають здатність покращувати пам'ять та настрій, зменшувати вираженість запальних процесів, больових відчуттів, стимулювати кровообіг та імунну систему, виведення з організму токсинів, а також запобігати передчасному старінню.

Related Post

Як правильно говорити Адигеєць чи адиг?Як правильно говорити Адигеєць чи адиг?

Адиґійці або адиги (Адиг. Адиге) – один з народів Півдня Росії. В основному проживають в Адигеї, Краснодарському краї, Кабардино-Балкарії, Карачаєво-Черкесії, частково у США та країнах Близького Сходу. Національна мова –