Найкраща курага та, яку сушать природним способом на сонці або в тіні. Під час сушіння яскравий абрикос темніє, тому курагу потрібно вибирати темно-жовтогарячого або коричневого кольору.Feb 27, 2014
Яскраво-жовтогарячий, ідеально прочервоний курага, До речі, буває тільки після шкідливої обробки. Чим вона темніша і непривабливіша, тим корисніше та безпечніше.
Курага та родзинки мають бути без термічної та хімічної обробки, висушені природним способом на сонці або в тіні. Відрізнити натуральну природну курагу можна за її темно-коричневим кольором. Крім того, смак такий кураги більш насичений, медовий та солодкий. Найкращий родзинки буде з винограду сорту Ізабела.
Рекомендована порція має бути не більше 30 г кураги. Враховуйте, що курага важить від 3 до 7 г, залежно від розміру та процесу сушіння. Найкраще, якщо в день Ви будете з'їдати трохи більше 4-7 штук цих корисних сухофруктів.