Актуальні поради Українцям Для чого використовують панірувальні сухарі?

Для чого використовують панірувальні сухарі?

Панірувальні сухарі – сухарна крихта з пшеничного хліба, що використовується для покриття обсмажуваних кулінарних виробів з м'яса, риби та овочів. Панірувальні сухарі надають виробам привабливого зовнішнього вигляду, утворюють хрумку скоринку, зменшують втрату вологи і ймовірність прилипання продуктів до поверхні смаження.

Паніровка в сухарях: Продукт спочатку вивалюється в борошні, потім поринає у збите яйце, потім вивалюється в панірувальних. сухарях. І на сковорідку. Також можна застосовувати подвійне паніровку в сухарях.

Замінити панірувальні сухарі може мука грубого помелу, манна крупа і пластівці. Докладніше – у цій раді.

Як похідний продукт звичайного хліба, паніровка практично не має протипоказань до вживання. Єдиний її недолік – висока калорійність (347 ккал/100 г). Тому вживання страв з паніровкою рекомендовано обмежити людям, які страждають від надмірної ваги.

Related Post

Як сушити легені для собак у сушарці?Як сушити легені для собак у сушарці?

Покроковий процес приготування сухих ласощів для собак Нарізаємо приблизно розміром 5 на 5 див. Трохи нарізали поменше. Встановлюємо температуру сушіння – 60 градусів. Час сушіння в дегідрататорі ФлексіХІТ склало 16

Навіщо Бетасалін?Навіщо Бетасалін?

Показання для застосування: Для зменшення запальних проявів псоріазу, себорейного дерматиту волосистої частини голови, псоріатичних уражень іншої локалізації, а також інших дерматозів, що супроводжуються гіперкератозом, чутливих до терапії кортикостероїдами, крім себорейного