Актуальні поради Українцям Як прибрати гіркоту з лимонного пирога?

Як прибрати гіркоту з лимонного пирога?

Лимонному пирогу цитрусового аромату додадуть лимони. Щоб прибрати гіркоту, їх потрібно витримати в окропі кілька хвилин, потім остудити в холодній воді.

Ну, а по-третє, якщо лимон не дозрів, це може теж послужити причиною появи гіркоти . Гіркоту злегка зменшити можна, обдавши шкірку лимона окропом.

Апельсини зі шкіркою готуються так: плоди протягом кількох хвилин бланшують у киплячій воді (ця процедура допомагає прибрати гіркоту), потім нарізають на шматочки, з м’якоті дістають кісточки, краще проводити цю процедуру над каструлею, щоб не втратити сік.

Якщо в результаті вийшов надлишок гіркоти або такої в напої не повинно було бути, то можна скористатися такими методами:

  1. застосування спеціального активованого вугілля марок БАУ, КАУ. …
  2. додавання соку/тоніка. …
  3. пом’якшення гіркоти медом або глюкозним сиропом.

Related Post