Актуальні поради Українцям Як швидко висушити горобину?

Як швидко висушити горобину?

Якщо ж Ви вирішили сушити ягоди в духовці, то при сушінні необхідно виставити температуру від 40 до 60 градусів і слідкувати за рівномірністю підсушування, постійно перемішуючи плоди горобини. Сушити потрібно кілька етапів. Після 5-6 годин у духовці, ягодам потрібно дати охолонути годин 12-20.

Спочатку близько 20-30 хвилин чорноплідну горобину тримають при температурі 40-45 градусів, потім додають до 60, не більше. Сушити потрібно до того часу, поки ягода, при стисканні в кулаку, не перестане давати сік. При цьому, плоди не повинні змінити свій колір із чорного на буро-коричневий або червонуватий.

Весь процес сушіння пиломатеріалів горобини займає 22-25 днів.

Related Post

Як змінити маршрут убер під час поїздки?Як змінити маршрут убер під час поїздки?

Натисніть "Куди?", а потім значок + поруч із пунктом призначення. Додати зупинки. Це можна зробити будь-якої миті – до або під час поїздки. Для того, щоб вказати додаткові пункти призначення,

Як називається фільм де у людини 24 особи?Як називається фільм де у людини 24 особи?

"Спліт" – це логічно бенефіс МакЕвоя. Актор натурально змінюється в особі та в голосі, а в кількох сценах, коли особистості поспіль змінюють одна одну, картина представляє справжній атракціон лицедійства, що