Якщо продукт використовують для оздоровлення, приймають натщесерце 1-2 ложки, запиваючи водою. Для збагачення раціону урбеч кладуть у салати, каші, йогурти, сир. У суміші з медом використовують для створення солодких бутербродів, для просочення випічки та як топінг для млинців та оладок.
Як і з чим їсти урбеч
- Намазуйте його на тости та хлібці за сніданком.
- Макайте в урбеч печиво та шматочки фруктів.
- Загортайте його в млинці.
- Додати урбеч до сиру чи йогурту.
- Робіть на його основі топінги та креми для горіхових тортів та пирогів.
- Намажте трохи урбеча на шматочок сиру.
- Додати ложку пасти в кашу.
Зберігати урбеч рекомендуємо у темному та прохолодному місці до 20°C або холодильнику. Банк повинен бути щільно закритий. Як і будь-який натуральний продукт, олія, горіхи, мед, урбеч може окислюватися при температурах вище 20°C та дії прямих сонячних променів, тобто при високих температурах термін зберігання зменшується.