Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик із пшеничкою. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.
1:246:22Suggested clip 16 secondsЯк варити каші в пакетах – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
25 хвилин Опустіть пакетик з крупою у каструлю з киплячою підсоленою водою (3 склянки) і варіть близько 20-25 хвилин. Вийміть пакетик з каструлі, дайте стекти воді. Відкрийте пакетик по лінії відриву та викладіть крупу на тарілку.
Зазвичай на 1 склянка пшеничного крупи беруть 3 склянки рідини. Пшенична каша сама по собі виходить трохи в'язкою. Але якщо взяти 2 склянки рідини, вона вийде більш розсипчастою.