Актуальні поради Українцям Як приготувати нагетси?

Як приготувати нагетси?

  1. Філе вимити, просушити, нарізати великими шматочками. Часник очистити, подрібнити.
  2. Змішати філе з часником, сіль та перець за смаком. Потім збити яйце з|із| водою, лимонним соком. Обваляти філе в яйці та панірувальних сухарях.
  3. Налити в сковороду масло|мастило|, дати закипіти і смажити нагетси з двох боків.

Apr 11, 2018

Зазвичай нагетси подають з майонезом та кетчупом, але ви можете вибрати будь-який інший соус – від кисло-солодкого до гострого. Прикрасьте закуску листям салату та іншою зеленню. На гарнір відмінно підійде картопля, рис чи спагетті.

філе грудки курей заморожене, вода питна, борошно пшеничне, олія рослинна соняшникова рафінована дезодорована, крохмалі (картопляний, кукурудзяний, гороховий,), волокна харчові (соєві), білок соєвий, сіль, загусник гуарова камедь1, регулятори кислотності (Е450(iii), Е450(v)), …

Related Post

Який чайник краще скляний чи керамічнийЯкий чайник краще скляний чи керамічний

Керамічний електрочайник занадто крихкий, таким чином, скляний набагато надійніший і зручніший в експлуатації. Однак обидва матеріали не чинять негативного впливу на смак води. Щодо швидкості кип'ятіння, то скляний чайник закип'ятить